Svakog dana iznova se razveselimo upoznajući nove ljude iz čitavog svijeta. Zagreb je izrastao u svjetsku meku pa imamo prilike družiti se i upoznati putnike iz čitavog svijeta. Svi oni, a nadamo se da ćete i vi, otišli su iz naših apartmana sa smješkom na licu!

thank you

Domaćini su nas oduševili, baš kao i apartman u Filipovićevoj ulici. Odlična lokacija omogućila nam je da pješke idemo do centra grada i istovremeno uživamo u parku Maksimir gdje smo boravili svaki dan. Sve je blizu, dućani, tržnica, ljekarna, kafići… Kuhinja je velika i odlično opremljena, pa smo uživali pripremajući ukusna jela. Pri odlasku, domaćini su nas odvezli do autobusnog kolodvora. Hvala Vam!

Molly - Filipovićeva 16a


Uživao sam boraveći u apartmanu u Crnčićevoj ulici. Prostor je krasno uređen i prilično prostran. Susjedstvo je tiho, iako je tramvaj udaljen svega 100 metara. Uživao sam u doručku na balkonu!

Nabil - Crnčićeva 2


Odsjela sam u apartmanu u Račićevoj ulici jednu noć po dolasku u Hrvatsku gdje sam provela svoj godišnji odmor. Domaćin nas je dočekao pred apartmanom, pokazao nam sve što je bitno u samom apartmanu, pa čak i preporučio nekoliko dobrih restorana gdje smo odlično jeli. Spavala sam odlično, a po povratku iz Zadra odsjela sam još jednu noć u apartmanu u Filipovićevoj ulici.

Laura - Račićeva 12


Super je bilo u apartmanu AS! Smještaj je u zoni tramvaja, tako da smo do trga dolazili za 10-15 minuta a jako blizu je i Maksimir u kojem smo proveli čitav dan!

Vedran - Filipovićeva 16a